Hans de Knegt

Toen Hans de Knegt het levenslicht zag besefte hij al snel dat hij met een specifiek doel die grote aardkloot met het nodige radioplezier maar eens flink moest opleuken. Na het verdwijnen van de diverse zeezenders in 1974 kwam Hans terecht bij een stoffige ziekenomroep waar hij spontaan vele muzikale regels overtrad om op zaterdagmiddag, met de piraten nog tussen zijn oren, het ware muziekplezier door de oorschelpen te laten schallen.

Begin jaren negentig nam Hans de wijk richting Favoriet FM in Zevenaar waar hij als programmaleider en DJ de eerste succesvolle jaren de skepter zwaaide. Hier presenteerde hij het populaire middagprogramma Luchtig Lunchen. Hans maakte vervolgens een uitstapje naar Radio Gelderland om hier de muziekredactie wat op te vrolijken en redde de slecht draaiende lokale omroep Doetinchem door deze als stationmanager om te dopen in Radio IJsselstad. Hier presenteerde hij diverse populaire programma’s en stond tijdens het IJsselfestival meer dan vijftig Nederlandse artiesten aan elkaar te kletsen.

Hans produceerde voor vele stations commercials- en jingles en leende regelmatig zijn stem aan vele omroepen. De muzikale smaak van Hans is zeer breed, maar de voorkeur gaat uit naar de good old 70’s en 80’s.

Van 1983 tot 1997 was Hans de vaste DJ in de populairste discotheek van Doetinchem, de Talk of the Town. Hans is tot op heden nog regelmatig als gast DJ op diverse podia te zien en was de vaste zaalspeaker bij Eredivisionist Volleybal Langhenkel – Orion alwaar zijn sportieve presentatiehumor niet mocht ontbreken.

Hans was sinds 2007 verbonden aan Radio Mi Amigo 192 en zag Radio Mi Amigo 100.9 en 107.1 FM als een geweldige uitdaging. Veel lol en lekker knallen aan de Spaanse Costa.

Momenteel presenteert Hans “The Middle Of The Roadshow” op XING FM.

Vraag? Opmerking? Verzoekplaat? Mail Hans de Knegt:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht