Paul Otters

Toen Paul werd opgericht in het voorjaar van 1970 kon hij nog net een muzikale glimp opvangen van de zeezenders. Het enige wat hij zich nu nog goed kan herinneren zijn Radio Veronica, Caroline, Monique en Mi Amigo. Zijn oom had een illegale zender waar hij als jochie van zes plaatjes aan mocht kondigen, dus het radioleven is hem met de paplepel ingegoten.

Echt zelf begonnen is Paul alias Otty op de zolder van zijn ouders, programma’s maken voor Radio Heideroosje, een middengolfpiraat op 1260 khz. Na tien jaar heeft hij zelf de stekker er uit getrokken daar de populariteit van de FM het won van de middengolf.

Na dit avontuur was het eventjes stil rond Otty totdat de lokale radio zijn intrede deed en hij werd gevraagd om een dagelijks programma te gaan maken bij Optimaal FM.
De Ottyshow werd geboren en was vervolgens elke avond tussen 19.00 en 21.00 uur in een groot gedeelte van oost Gelderland te beluisteren. Na twee jaar werd de sfeer minder bij deze omroep en besloot Paul op te stappen.

Daarna is Paul met Radio IJsselstad in zee gegaan waar dit ochtendmens de Ottyshow vele jaren, tussen 7.00 en 9.00 uur met succes presenteerde.

Ook maakte Paul Otters deel uit van het populaire internetstation Radio Mi Amigo 192 dat vervolgens verder ging als Mi Amigo live vanaf de Spaanse Costa.

Nu is de Ottyshow weer helemaal in volle glorie terug en wel op het station met de volle honderd procent meezinggarantie XING FM.

Het radiobloed kruipt waar het niet gaan kan…

Vraag? Opmerking? Verzoekplaat? Mail Paul Otters:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht