Sjaak de Wagenaar

Sjaak ging op zijn tiende al met een radio gekluisterd aan zijn oor naar school en wist de complete programmeringen van vooral de Tros en Veronica uit zijn hoofd. Hoe gek kan je dan zijn.

Sjaak was lijp van radio en ja je weet hoe het dan gaat, je word ouder en tijdens de lagere school gingen vrienden van hem illegale zenders plaatsen waarvan Radio Balans uit Alphen aan den Rijn een goed voorbeeld was. Daar moesten programma’s voor worden gemaakt en dat deed Sjaak dan ook, ook al was het illegaal.

Even later kwamen de lokale omroepen en ook daar deed Sjaak graag een duit in het zakje. Eerst in Zoetermeer bij Groeistad die van piraat lokaal werd. VLOH FM Haarlemmermeer en de lokale omroep van Alphen aan den Rijn. Later kwam daar ook nog lokale omroep Ter Aar bij.

Veel later heeft Sjaak gedraaid bij het Amsterdamse Power FM en bij Veronica FM als productie bij Kas van Iersel.

Tot voor kort zat Sjaak nog bij Radio Mi Amigo live vanaf de Spaanse Costa waar hij tussen 19:00 tot 20:00 uur een dagelijks programma presenteerde met de lekkerste oldies.

Sjaak is een kermisfreak, houdt van lekker eten, nog meer lekker eten, slapen, uitslapen en bovenal MEEXINGEN, dus deze feestmeester maakte snel de overstap naar het gezelligste internet radiostation van de Benelux…….. XING FM!

Vraag? Opmerking? Verzoekplaat? Mail Sjaak de Wagenaar:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht